GÅRDA VESTA

2020 står Göteborgs första Well Building-certifierade kontorshus klart.
Välkommen till ett mänskligare kontor i centrala Göteborg – Gårda Vesta!

När medarbetarna mår bra, mår hela verksamheten bra. Därför bygger vi nya kontorshuset Gårda Vesta med fokus på välmående och hälsa. Vi kommer att certifiera huset enligt den amerikanska standarden Well Building. Räkna med naturliga materialval, hög kvalitet på ljud- och luftmiljö och flexibla rumslösningar (det kommer t ex att finnas utearbetsplatser på takterrassen!). Givetvis erbjuder vi goda möjligheter att träna och restauranger och kaféer med hälsoinriktad mat.

Gårda Vesta lyfter framtidens kontorshus några snäpp högre. Vårt hus, Gårda Vesta, kommer sticka ut och ta höjd både till utseende, innehåll och utbud. Hela tjugofem våningar högt blir det ett spektakulärt inslag i Göteborgs nya stadsbild. I huset planerar vi smarta och kreativa arbetsplatser för mindre, medelstora och större verksamheter. Hela konceptet främjar kommunikation mellan människor och det aktivitetsbaserade sättet att arbeta.

Som hyresgäst har du alla möjligheter att påverka hur du vill ha det. Din lokal anpassar vi självklart efter din verksamhet och dina behov. Utöver kontorsytor kan vi erbjuda konferens- och eventytor, olika pop up-aktiviteter. Vi vänder oss till dig som sätter hälsan i fokus för dina medarbetare och som uppskattar öppenhet och gemenskap på din arbetsplats.

Vill du hyra lokal i Göteborgs första Well Building-kontor? Kontakta oss på Platzer.

Kontorslokaler

Garda Vesta Huset Kontor 1
Garda-vesta-huset-kontor-1
Garda-vesta-huset-kontor-2

Våningsplanen inreds till smarta, kreativa arbetsplatser för såväl mindre som medelstora och stora verksamheter. Vårt koncept är flexibelt och främjar kommunikation mellan människor och det nya mobila sättet att arbeta.

Gårda Vesta Units

Garda Vesta Huset Units 1
Garda-vesta-huset-units-1
Garda-vesta-huset-units-2

På flera våningsplan kommer vi att erbjuda vårt koncept Gårda Vesta Units. Dessa lokaler är speciellt avsedda för mindre företag (från fem anställda) som vill kunna stänga sin egen dörr och ändå dela på gemensamma ytor. Moderna, nybyggda kontor i Gårda Vesta Units kan hyras på 1, 2 eller 3-årskontrakt direkt med Platzer.

Gemensamma ytor

Hela entréplanet är vikt för gemensamma ytor. Här finns en reception som hjälper besökare tillrätta eller hyresgästerna med diverse service. Här finns också en restaurang/café som kan erbjuda gästerna ett brett, hälsoinriktat matutbud.

I garageplanet finns 75 parkeringsplatser för bilar och 325 cykelplatser. Det är också här du hittar omklädningsrum och duschar. Ytterligare parkeringsplatser finns i angränsande fastigheter som ägs av Platzer.

Konferenslokaler

Garda Vesta Huset Konferens 1
Garda-vesta-huset-konferens-1
Garda-vesta-huset-konferens-2

Gemensam konferensanläggning kommer att erbjudas. Här kommer finnas såväl små som stora konferensrum med all teknisk utrustning du behöver för att arbeta smart och effektivt.

Takterrass

Vi är särskilt stolta över den gemensamma takterrassen på våningsplan sju. En stor grönskande terrass med särskilda arbetsplatser för dig som vill jobba eller ta en kaffepaus utomhus när vädret passar. En oas mitt i Gårda!

Vilket plan passar dig?

Klicka på ett våningsplan för information och planritningar.