Göteborgs första kroppsbyggnad

2020 står Göteborgs första Well Building-certifierade kontorshus klart. Ett hus byggt för att både kropp och själ ska trivas. Som ger förutsättningar för en arbetsdag fylld av mer rörelse och harmoni. Välkommen till Gårda Vesta, ett kontorshus som tar välbefinnande på allvar.

När medarbetarna mår bra, mår hela verksamheten bra. Därför bygger vi nya kontorshuset Gårda Vesta med fokus på välmående och hälsa. Vi kommer att certifiera huset enligt den amerikanska standarden Well Building. Räkna med naturliga materialval, hög kvalitet på ljud- och luftmiljö och flexibla rumslösningar. Givetvis erbjuder vi goda möjligheter att träna och restaurang med hälsoinriktad mat.

Huset blir ett spektakulärt inslag i Göteborgs nya stadsbild, och kommer sticka ut och ta höjd både till utseende, innehåll och utbud.

Byggnaden kommer bestå av två huskroppar på 25 respektive 14 våningar som sammanlänkas av en lägre byggnad. Totalt kommer fastigheten bestå av 26 600 kvadratmeter kontor samt restaurang och garage. Framför byggnaden skapas ett grönt torg mitt i det expansiva området Stampen/norra Gårda.

I huset planerar vi smarta och kreativa arbetsplatser för mindre, medelstora och större verksamheter. Hela konceptet främjar kommunikation mellan människor och det aktivitetsbaserade sättet att arbeta. Helheten är viktig, här ska finnas plats för både kropp och själ.

Som hyresgäst har du alla möjligheter att påverka hur du vill ha det. Din lokal anpassar vi självklart efter din verksamhet och dina behov. Vi vänder oss till dig som sätter hälsan i fokus för dina medarbetare och som uppskattar öppenhet och gemenskap på din arbetsplats.

Vill du hyra lokal i Göteborgs första Well Building-kontor? Kontakta oss på Platzer.

Kontorslokaler

Garda Vesta Huset Kontor 1
Garda-vesta-huset-kontor-1
Garda-vesta-huset-kontor-2

Våningsplanen inreds till smarta, kreativa arbetsplatser för såväl mindre som medelstora och stora verksamheter. Vårt koncept är flexibelt och främjar kommunikation mellan människor och det nya mobila sättet att arbeta.

Gemensamma ytor

Entréplanet är till största del vikt för gemensamma ytor. Här finns ytor för spontana möten och en restaurang med ett hälsoinriktat matutbud, som öppnar upp mot det gröna torget framför byggnaden.

I garageplanet finns 75 parkeringsplatser för bilar och 325 cykelplatser. Det är också här du hittar omklädningsrum och duschar. Ytterligare parkeringsplatser finns i angränsande fastigheter som ägs av Platzer.

På våning sju, mellan de två högdelarna. placeras en stor grönskande terrass med särskilda arbetsplatser för dig som vill jobba eller ta en kaffepaus utomhus när vädret passar. Kanske vill man ta med sig lunchen och sätta sig vid Gullbergsån. En oas mitt i Gårda!

 

Vilket plan passar dig?

Klicka på ett våningsplan för information och planritningar.