skip to Main Content

MED MOLNEN SOM NAMASTE GRANNE

FLOW Yogastudio är en väg till både insikt och utsikt. Under våren och sommaren väntar yoga på lokalens takterrass – när Göteborgsvädret tillåter vill säga.

På B3-husets fjärde våning samlas människor från hela Göteborg för att bygga upp inre styrka och harmoni med hjälp av yoga, pilates och meditation. FLOW Yogastudio drivs av Johanna Alvin, som även anordnar kurser, workshops, yogautbildningar och arbetar som personlig tränare.

Vi vill skapa en mötesplats för människor, en plats där människor kan landa i sin vardag. Mötet som sker på mattan är med sig själv, och i studion möts man som medmänniskor. Det mest spännande är potentialen i varje individ Johanna Alvin

ROOFTOP YOGA I GÖTEBORG

Under våren och sommaren finns möjlighet att yoga på den fantastiska takterrassen. Härifrån ser man hela Gamlestadens Fabriker och kan därmed följa områdets utveckling från första parkett.

– Det är spännande att vara i ett område som är i sådan utvecklings- och tillväxtfas. Vi ser fram emot mer liv och rörelse och att Gamlestadens fFabriker blir en naturlig samlingsplats för boende, hälsa och god mat. Det är ett område med mycket karaktär som får ta plats, säger Johanna Alvin.

Back To Top