STADSDELEN GÅRDA

Nära till allt.

Gårda Vesta ligger i en levande stadsdel som knyts allt närmare centrum. Välplanerade ytor växer fram och skapar bra förutsättningar för en naturlig mix av boende och arbetsliv. Men här finns inte bara bostäder och kontor. Restauranger, kaféer, butiker och annan service innebär att stadsdelen är levande alla tider på dygnet.

Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare. Kollektivtrafiken vid Svingeln finns ett stenkast bort och det är promenadavstånd till Centralstationen och Friggagatans café- och restaurangutbud. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20 och det finns gott om parkeringsplatser i området, både för bilar och cyklar.

SERVICE

Garda Vesta Well 1
Garda-vesta-well-1
Garda-vesta-well-3
Garda-vesta-well-2

Även om man trivs på sitt kontor behöver man ibland göra ett ärende. Eller helt enkelt ta en promenad för att hämta inspiration i sitt närområde. Det är lätt att göra både och i Gårda. I området runt Gårda Vesta finns butiker, kaféer och tillgång till service av olika slag – alltifrån tandläkare till skräddare.

Om är du mest är ute efter en nypa luft rekommenderar vi en rask promenad längs ån. Eller varför inte en joggingtur? Duscha kan du göra när du kommer tillbaka till Gårda Vesta.