skip to Main Content

EN MÖTESPLATS FÖR ENTREPRENÖRER? YESBOX!

Vill du ta steget från nja-lådan till ja-lådan? Mitt emot Easy Living ligger Yesbox, Göteborgs nya mötesplats för entreprenörer och innovatörer.

På Yesbox samarbetar totalt elva organisationer för att förverkliga göteborgarnas idéer och starta eget-drömmar. Inkubatorsatsningen är resultatet av en medborgardialog och en del av Göteborgs 400-årsjubileum 2021.

”Till Yesbox kan man komma och testa sina tankar och bolla dem med andra. Men också få inspiration och professionell stöttning för att ta nästa steg”

Dejan Djurkovski, näringslivsutvecklare på Business Region Göteborg

BLI EN DOER

Varje onsdag håller Yesbox öppet för dropin-rådgivning. Här anordnas också olika seminarier och mingel, såsom Starta företag-dagen och speed dating med experter. Läs mer på Yesbox hemsida.

MÖT ENTREPRENÖREN BAKOM EASY LIVING

MÖT ENTREPRENÖREN BAKOM EASY LIVING

I hjärtat av Gamlestadens Fabriker ligger secondhandbutiken Easy Living. Ett eldorado för alla som vill fylla hemmet med historia. Möblerna i butiken är noga utvalda av butikens ägare Felix Sjöström. Att Easy Living hamnade i Gamlestaden är ingen slump. Ägaren… Läs mer

TILLSKÄRARAKADEMIN PLOCKAR UPP TRÅDEN

TILLSKÄRARAKADEMIN PLOCKAR UPP TRÅDEN

Kring förra sekelskiftet blomstrade textilnäringen i Gamlestadens Fabriker. Nu finns Tillskärarakademin i det gamla industriområdet, med modeutbildningar som spinner vidare på det historiska arvet. I områdets äldsta och kanske vackraste hus trimmas framtidens stjärnor inom mode och scenkostym. Här huserar… Läs mer

Back To Top